Mit lehet itt kapni?

... hát ezeket nem valószínű, viszont

... mindent, ami egy webes alkalmazáshoz szükséges !

  • szoftvereket,
  • e-bookot,
  • webes szolgáltatásokat,
  • e-oktatási kurzusokat,
  • on-line technikai és üzleti szaktanácsadást,
  • azaz mindazon infótermékeket, szolgáltatásokat, amikre felhasználóinknak, webalkalmazóknak, fejlesztőknsk szüksségük lehet.

Fontos szempont a vevői elégedettség

Webboltunk választékában igyekszünk általunk kipróbált, megbízható szaktekintélyek által előállított termékeket és szolgáltatásokat árulni. Számunkra fontos a minőség, a vevői elégedettség, és a garanciális feltételek. Ezért a Kapcsolati menüpont alatt bármiféle észrevételt (kritikát is) szívesen fogadunk. 

Számítunk partnereinkre!

Ahhoz, hogy e bolt valóban betöltse rendeletetését, mindenkire számítunk, aki hozzá tudja segíteni a felhasználók és alkalmazók széles táborát munkájuk megkönnyítéséhet, szórakozásuk tartalmasaébbá, élményszerűbbé tételéhet.

A vásárlás menete (röviden):

zzzzzzzzzzzzzz

A szlogen az admin felületen szerkeszthető!

OA_PRÓBA CSOMAG

Szállítás: 3 munkanapon belül
Cikkszám: oa-cs-001
Kategória: OnlineAlbum-webszolgáltatás
ÁFA: 27 % (benne van az árban)
Ár: INGYENES

Ha a változattal az ár is módosul, azt az utána álló előjeles érték mutatja. A módosítás lehet fix vagy %-os, a fentebb megadott alapárra vonatkoztatva.

Rendelési időtartam:
Igényelt tárhely (MB):
Reklámelhelyezés:
Egyedi ár db

INGYENES kipróbálási lehetőség, (a Megrendeléstől számított 8 n0pig érvényes).

A szolgáltatás paraméterei:

  • Album tárhelye: max: 500 MB.
  • Album hozzáférés: 8 + 7 nap (türelmi idő).

A rendelés, tárhely bérléssel a hozzáférési idő alatt, bármikor élesre váltható, ez esetben az Albumba már feltöltött állományok, illetve az Album oldalai megmaradnak, illetve tovább bővíthetők, módosíthatók.

Amennyiben a Felhasználó nem veszi igénybe további szolgáltatásainkat (ezért szólnia se szükséges), úgy minden kötelezettség nélkül elállhat a további használattól, ez esetben viszont az általa - esetlegesen - létrehozott Albbumai és oldalai sajnálatosan törlésre kerülnek (mivel a tárhely nekünk is pénzbe kerül, amivel gazdálkodni szükséges :( .  

FONTOS! A Megrendelést légyszíves vidd végig (az ingyenesség ellenére), a rendszer automatizmusai (pl.: tájékoztatások) miatt, de e nélkül a munkát sem tudod elkezdeni!

További részletek

A rendszer megtekinthető :

  OnlineAlbum, ahol az élmények megelevenednek