Mit lehet itt kapni?

... hát ezeket nem valószínű, viszont

... mindent, ami egy webes alkalmazáshoz szükséges !

  • szoftvereket,
  • e-bookot,
  • webes szolgáltatásokat,
  • e-oktatási kurzusokat,
  • on-line technikai és üzleti szaktanácsadást,
  • azaz mindazon infótermékeket, szolgáltatásokat, amikre felhasználóinknak, webalkalmazóknak, fejlesztőknsk szüksségük lehet.

Fontos szempont a vevői elégedettség

Webboltunk választékában igyekszünk általunk kipróbált, megbízható szaktekintélyek által előállított termékeket és szolgáltatásokat árulni. Számunkra fontos a minőség, a vevői elégedettség, és a garanciális feltételek. Ezért a Kapcsolati menüpont alatt bármiféle észrevételt (kritikát is) szívesen fogadunk. 

Számítunk partnereinkre!

Ahhoz, hogy e bolt valóban betöltse rendeletetését, mindenkire számítunk, aki hozzá tudja segíteni a felhasználók és alkalmazók széles táborát munkájuk megkönnyítéséhet, szórakozásuk tartalmasaébbá, élményszerűbbé tételéhet.

A vásárlás menete (röviden):

zzzzzzzzzzzzzz

A szlogen az admin felületen szerkeszthető!

OA_TÁRHELY BŐVÍTÉS 2.000 MB-ról

Szállítás: 3 munkanapon belül
Cikkszám: oa-mb-002
Kategória: OnlineAlbum-webszolgáltatás
ÁFA: 27 % (benne van az árban)
Ár: 1 hónapra vonatkozik

Ha a változattal az ár is módosul, azt az utána álló előjeles érték mutatja. A módosítás lehet fix vagy %-os, a fentebb megadott alapárra vonatkoztatva.

Tárhelybővítés:
1.000 Ft hónap

Tárhely bővítés

 

Megjegyzés: A megadott 'Mennyiség' az élő Megendelésed hátalévő időszakára vonatkozik, mely az OnlieAlbumod Karbantartási oldalának aktuális tárhely és hozzáférési adataiból kiovasható (hónapban mérve, 2 tizedesjegynyi pontossággal).  FELTÉTLENÜL TÖLTSD KI, kilönben érvénytelen a Megrendelésed!