Mit lehet itt kapni?

... hát ezeket nem valószínű, viszont

... mindent, ami egy webes alkalmazáshoz szükséges !

 • szoftvereket,
 • e-bookot,
 • webes szolgáltatásokat,
 • e-oktatási kurzusokat,
 • on-line technikai és üzleti szaktanácsadást,
 • azaz mindazon infótermékeket, szolgáltatásokat, amikre felhasználóinknak, webalkalmazóknak, fejlesztőknsk szüksségük lehet.

Fontos szempont a vevői elégedettség

Webboltunk választékában igyekszünk általunk kipróbált, megbízható szaktekintélyek által előállított termékeket és szolgáltatásokat árulni. Számunkra fontos a minőség, a vevői elégedettség, és a garanciális feltételek. Ezért a Kapcsolati menüpont alatt bármiféle észrevételt (kritikát is) szívesen fogadunk. 

Számítunk partnereinkre!

Ahhoz, hogy e bolt valóban betöltse rendeletetését, mindenkire számítunk, aki hozzá tudja segíteni a felhasználók és alkalmazók széles táborát munkájuk megkönnyítéséhet, szórakozásuk tartalmasaébbá, élményszerűbbé tételéhet.

A vásárlás menete (röviden):

zzzzzzzzzzzzzz

A szlogen az admin felületen szerkeszthető!

OA_TESZT CSOMAG

Szállítás: 3 munkanapon belül
Cikkszám: oa-cs-002
Kategória: OnlineAlbum-webszolgáltatás
ÁFA: 27 % (benne van az árban)
Ár: INGYENES

Ha a változattal az ár is módosul, azt az utána álló előjeles érték mutatja. A módosítás lehet fix vagy %-os, a fentebb megadott alapárra vonatkoztatva.

Rendelési időtartam:
Igényelt tárhely (MB):
Reklámelhelyezés:
Egyedi ár db

OnlineAlbum Tesztelési verzió, melyet kizárólag a 90százalék.hu keretein belül lehet igénybevenni.

A szolgáltatásba tartozik:

 • 500 MB tárhely ingyenes biztosítása,
 • A Felhasználó SZAKMAI Albumának létrehozása, szerkesztése és használata - a Megrendeléstől számított - 3 hónapon keresztük.
 • Saját reklám elhelyezési lehetősége,
 • Összesen 1 óra ingyenes Skype konzultáció lehetősége (igény szerint, pl.: az Album előkészítéséről, feltöltéséről és használatáról).
 • max. összesen 1/2 óra eseti (prompt) telefonos konzumtációs lehetőség, a menet közben felmerülő esetleges problémákról.

TUDNI KELL, HOGY E CSOMAG ÉRTÉKÉNEK (30.000. Ft) CSUPÁN 10 %-ÁT KELL KIFIZETNI TISZTELT FELHASZNÁLÓINKNAK (azt is a 90százalék.hu csapata részére). További feltételek és részletek ezzel kapcsolatban, a http://www.90szazalek.hu címen találhatók. 

Amennyiben az OA rendszer szolgáltatásait a TESZT időszakot követően is igényled, úgy nyugodtan tovább használhatod a rendszert, amennyiben új Rendelést adsz fel (amennyiben ezt a hozzáférési idődön belül teszed, úgy biztos, hogy az Albumaid és a Site-od építését, használatát változatlan formában tovább folytathatod).

FONTOS! A Megrendelést légyszíves vidd végig (az ingyenesség ellenére), a rendszer automatizmusai (pl.: tájékoztatások) miatt, de e nélkül a munkát sem tudod elkezdeni!

További részletek

A rendszer megtekinthető :

  OnlineAlbum, ahol az élmények megelevenednek